Uitbouw

Bent u van plan uw huis en/of pand uit te breiden? En wilt u graag dat dit professioneel gebeurt? BOUWCOMBINATIE ASSEN zorgt ervoor dat alles strak en betrouwbaar wordt gerealiseerd. Geen klus is te groot of te klein, we staan voor u klaar!

Overkappingen & Schuren

BOUWCOMBINATIE ASSEN maakt overkappingen & schuren op maat voor u. Hierboven zijn voorbeelden te zien van eerdere projecten. Op maat gemaakt en met u besproken zorgt BOUWCOMBINATIE ASSEN ervoor dat alles robuust en perfect staat.

Dakwerk

Is uw dak toe aan vernieuwing, vervanging of onderhoud? BOUWCOMBINATIE ASSEN kijkt samen met u wat de beste opties zijn en gaat aan de slag. Wij pas weg als u tevreden bent!

Gevelrenovatie

Is door de jaren heen uw gevel wat afgetakeld? Wij regelen nieuwe gevelbekleding. BOUWCOMBINATIE ASSEN zorgt ervoor dat u weer jaren vooruit kan.

Interieurbouw

Heeft u altijd al iets nieuws willen hebben in uw huis? Hierboven zijn foto’s te zien van mensen die u voorgingen. BOUWCOMBINATIE ASSEN werkt alles strak af en zorgt ervoor dat u tevreden bent met het resultaat.

Kozijnen plaatsen

Het vervangen van kozijnen, het maken van nieuwe kozijnen of het opknappen ervan. BOUWCOMBINATIE ASSEN kan het allemaal. Wij gaan zo snel mogelijk aan de slag om uw huis en/of pand te verbeteren.

Vloerrenovatie/Isolatievloer

Wordt het koud onder uw voeten? Of bent u toe aan een nieuwe vloer? BOUWCOMBINATIE ASSEN helpt u met het renoveren van uw vloer. Heeft u liever vloerverwarming? Ook dat regelt BOUWCOMBINATIE ASSEN voor u!

Meerpuntsluiting Infrezen

Inbrekers kunnen snel zien of uw huis goed beveiligd is. Beveilig uw huis met kwalitatief hoogwaardig hang- en sluitwerk dat voldoet aan de hoogste inbraakwerendheidsklasse SKG3. Wij zorgen voor een veiliger huis!

Vastgoed renovatie

Geen project is te groot voor BOUWCOMBINATIE ASSEN. Heeft u een nieuw pand gekocht en wilt u deze van dak tot kelder renoveren? BOUWCOMBINATIE ASSEN doet het allemaal! Neem contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.